Friday, February 3, 2017

Knuste hjertet mitt

Etiopia-Krisen
Mimi Mengstu Wako (t.v.) og Fini Hussen Abduljelil ønsker fred i Etiopia. FOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Bekymret for familien:

- Knuste hjertet mitt

SJØVEGAN: Etiopiske sikkerhetsstyrker har i forrige uke utøvd vold mot fredelige protestanter i Etiopia. Mimi Mengstu Wako og Fini Hussen Abduljelil som bor i Salangen, er bekymret for familie og venner i Etiopia.


I forrige uke ble nærmere 100 mennesker drept da etiopiske sikkerhetsstyrker åpnet ild mot demonstranter flere steder i landet. Mimi Mengstu Wako og Firi Hussen Abduljelil føler seg hjelpesløs når de hører det som har skjedd i hjemlandet sitt. - Det knuste hjerte mitt når jeg fikk høre det som skjedde i Etiopia. Det gjør vondt å se at folk blir slått og drept i gatene når de ber om frihet, sier Wako ovenfor nettavisen.

- Vanskelig å hjelpe

Abduljelil sier det er ekstra vanskelig å følge med når det skjer i nærheten av hennes familie og venner. - Jeg har familie, brødre og søstre i området, og når jeg sitter og ser på TV om det som foregår i Etiopia blir jeg veldig bekymret. Jeg ønsker at det var noe jeg kunne gjøre, sier Abduljelil til nettavisen. Avslutningsvis takker begge jentene den norske stat om hvor bra det er i Norge''.Rapport fra Salangen-nyeheter

No comments:

Post a Comment